2e Leidsche Bierborrel, met biercocktail

Het is alweer bijna twee maanden geleden, dat we het glas hieven ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Leidsch Bier. De toespraak van wethouder (en speciaalbierliefhebber!) De Haan viel in zeer goede aarde, en ook het nieuwe Leidsch Weizen oogstte veel waardering. Kortom, een perfecte opening van het lustrumjaar.

Zoals al aangekondigd is er om de twee maanden een Leidsche Bierborrel in één van de café’s in Leiden. De data en locaties daarvan vind je onder het kopje Agenda.

Aanstaande vrijdag (19 juni) is de beurt aan Lemmy’s Biercafé, Morsstraat 24 in Leiden. De borrel duurt officieel van 17 tot 19 uur, maar langer blijven is ongetwijfeld geen straf. Vrijdag staan maar liefst alledrie de Leidsch Bieren op tap: Blond, Dubbel en Weizen!

Als speciale attractie tijdens deze Bierborrel zullen we een Biercocktail schenken, met Leidsch Blond als één van de ingrediënten. Een unieke gelegenheid om deze nieuwe variatie met bier te ontdekken!

Posted in Bierborrel

LB op Facebook

1 week ago
Foto's uit het bericht van Leidsch Bier

Woensdagavond lanceren Marike en Thomas in het Stadsbrouwhuis hun "Ballen van Boisot". Het is de ... See more

3 weeks ago
Foto's uit het bericht van Leidsch Bier

Kleine brouwers worden snel groter! Na een paar 50-liter batches brouwt Leander (Hop Bird Craft ... See more

3 weeks ago
Lancering quadrupel Boisot en de ballen van Boisot

10 januari vindt de lancering van het nieuwe bier “Boisot” van Leidsch Bier plaats, met daarbij ... See more

« 1 of 16 »