4e Leidsche Bierborrel, met ‘speciaalbier & vis’

Vrijdag 6 november aanstaande vindt alweer de vierde editie plaats van de Leidsche Bierborrel. Deze keer zijn we te gast bij het Belgisch biercafé Olivier (Hooigracht 23, Leiden). De Bierborrel begint om 17 uur, en eindigt meestal rond 20 uur.

Op tap: Leidsch Blond, Leidsch Dubbel, en Leidsch Weizen.

Tijdens de vorige Bierborrel hebben we mooie combinaties geproefd van speciaalbier en kaas. Ook is de nieuwe KBC-folder over “Speciaalbier en eten, een perfecte combinatie” (PDF) gepresenteerd.

Deze keer gaan we nog een stapje verder. Chef-kok Tim heeft een aantal geweldige combinaties gecreëerd van speciaalbier en vis. Geen eenvoudige opgave, want dit is nog grotendeels onontgonnen terrein. Ik kan jullie verzekeren: het wordt een bijzondere smaakbeleving!

Wil je nu wel eens weten hoe bier gemaakt wordt? Da’s mooi, want tijdens de Bierborrel geven we ook een demonstratie bierbrouwen. In zes eenvoudige stappen leer je hoe dat moet.

Zoals altijd geldt:
– iedereen is van harte welkom
– de toegang is gratis
– de bieren (of andere drankjes) zijn voor eigen rekening

De proeverij en de demonstratie worden je aangeboden door Olivier, in samenwerking met Leidsch Bier.


LB op Facebook

March 26, 2020

SWEET SIXTEEN

Leidsch Blond is 16 jaar oud geworden en dat vieren we! Nu bij een grote fles Leidsch Blond (75 cl) een origineel Leidsch Bier-glas kado!

Verkrijgbaar bij de zelfstandige slijters van ... See more

March 16, 2020

Beste bierliefhebbers,

Het zijn ruige tijden... en met de maatregelen van afgelopen weekend wordt het nu wel héél serieus.

Onze gedachten gaan uit naar de horeca-zaken in en rond Leiden waar we ... See more

March 6, 2020
De KaasWereld

NIEUW! In ons assortiment. Verrassend lekker&lokaal 😋 Leidsch Bier

« 1 of 28 »
Top