4e Leidsche Bierborrel, met ‘speciaalbier & vis’

Vrijdag 6 november aanstaande vindt alweer de vierde editie plaats van de Leidsche Bierborrel. Deze keer zijn we te gast bij het Belgisch biercafé Olivier (Hooigracht 23, Leiden). De Bierborrel begint om 17 uur, en eindigt meestal rond 20 uur.

Op tap: Leidsch Blond, Leidsch Dubbel, en Leidsch Weizen.

Tijdens de vorige Bierborrel hebben we mooie combinaties geproefd van speciaalbier en kaas. Ook is de nieuwe KBC-folder over “Speciaalbier en eten, een perfecte combinatie” (PDF) gepresenteerd.

Deze keer gaan we nog een stapje verder. Chef-kok Tim heeft een aantal geweldige combinaties gecreëerd van speciaalbier en vis. Geen eenvoudige opgave, want dit is nog grotendeels onontgonnen terrein. Ik kan jullie verzekeren: het wordt een bijzondere smaakbeleving!

Wil je nu wel eens weten hoe bier gemaakt wordt? Da’s mooi, want tijdens de Bierborrel geven we ook een demonstratie bierbrouwen. In zes eenvoudige stappen leer je hoe dat moet.

Zoals altijd geldt:
– iedereen is van harte welkom
– de toegang is gratis
– de bieren (of andere drankjes) zijn voor eigen rekening

De proeverij en de demonstratie worden je aangeboden door Olivier, in samenwerking met Leidsch Bier.


LB op Facebook

2021/09/24

𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗕𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 & 𝟱𝟬 𝗷𝗮𝗮𝗿 ... See more

2021/09/20

#𝗠𝗪𝟱𝟬, 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝟯: 𝗵𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 ... See more

2021/09/18

#𝗠𝗪𝟱𝟬, 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝟮: 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 ... See more

« 1 of 4 »
Top