4e Leidsche Bierborrel, met ‘speciaalbier & vis’

Vrijdag 6 november aanstaande vindt alweer de vierde editie plaats van de Leidsche Bierborrel. Deze keer zijn we te gast bij het Belgisch biercafรฉ Olivier (Hooigracht 23, Leiden). De Bierborrel begint om 17 uur, en eindigt meestal rond 20 uur.

Op tap: Leidsch Blond, Leidsch Dubbel, en Leidsch Weizen.

Tijdens de vorige Bierborrel hebben we mooie combinaties geproefd van speciaalbier en kaas. Ook is de nieuwe KBC-folder over “Speciaalbier en eten, een perfecte combinatie” (PDF) gepresenteerd.

Deze keer gaan we nog een stapje verder. Chef-kok Tim heeft een aantal geweldige combinaties gecreรซerd van speciaalbier en vis. Geen eenvoudige opgave, want dit is nog grotendeels onontgonnen terrein. Ik kan jullie verzekeren: het wordt een bijzondere smaakbeleving!

Wil je nu wel eens weten hoe bier gemaakt wordt? Da’s mooi, want tijdens de Bierborrel geven we ook een demonstratie bierbrouwen. In zes eenvoudige stappen leer je hoe dat moet.

Zoals altijd geldt:
– iedereen is van harte welkom
– de toegang is gratis
– de bieren (of andere drankjes) zijn voor eigen rekening

De proeverij en de demonstratie worden je aangeboden door Olivier, in samenwerking met Leidsch Bier.


LB op Facebook

September 11, 2020

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒฬˆ๐—ป๐˜ ... See more

September 8, 2020

De link tussen Rembrandt (zoon van de Sleutelstad) en Bier? Die loopt via zijn vader en daarom ... See more

August 15, 2020

Komend weekend (zaterdag en zondag) hebben we voor jullie een paar hรฉรฉรฉle fijne bieren op tap ... See more

Top