Open Brouwerijdag & 50 jaar Merenwijk

De Merenwijk in Leiden bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we op zaterdag 25 september. Als lokale bierbrouwerij (opgericht en gevestigd in de wijk) zijn we die dag natuurlijk open voor het publiek en wel van 12 tot 19 uur. Geniet de hele dag van alle activiteiten in de wijk en kom dan aan het eind van de middag even een biertje drinken!

Je mag natuurlijk ook eerder komen (vanaf 12 uur). We verzorgen rondleidingen door de brouwerij, waarbij we precies vertellen hoe het Merenwijkse lustrumbier Broeks Blond en onze andere bieren gebrouwen worden. En we hebben maar liefst vijf verschillende bieren van de tap om van te genieten op ons pop-up terras vóór de brouwerij.

datum: zaterdag 25 september 2021
tijd: van 12:00 tot 19:00 uur
locatie: Flevoweg 6 B, Leiden ‘achter de Gamma’

Let op: in deze bijzondere tijden gelden een paar extra huisregels.

  • Binnen in de brouwerij (begane grond) hebben we éénrichtingverkeer ingesteld, aangegeven met bordjes. Dringend verzoek om de looprichting te volgen, zodat er geen opstoppingen ontstaan (doorstroomlocatie);
  • De bierbar staat deze keer niet binnen maar buiten onder de rood-witte feesttent en daar kun je ook frisdrank bestellen én flessen Broeks Blond kopen voor thuis;
  • Het proeflokaal op de bovenverdieping is deze keer helaas gesloten voor publiek;
  • De WC (ook boven) is natuurlijk wel open;
  • Buiten zetten we een heleboel stoelen neer, zodat we een gezellig pop-up terras (met voldoende afstand) kunnen maken op het terrein vóór de brouwerij.

Lekker in het zonnetje genieten van een lokaal bier, wat wil je nog meer!


Top