Eén liter eigen bier – week 5

Na een week warm lageren en een week koud lageren is het bier klaar om geproefd te worden.


[16-12, Jeroen]
Het is zover! Ik ben de meibock aan het proeven! Bij het openen van de fles kwam een mooie sis en zag ik het schuim mooi opkomen in de fles. Met het koolzuur zit het wel goed dus. Het bier smaakt fris en heeft precies genoeg koolzuur. Verder is de smaak vrij licht en subtiel. Van het andere flesje ga ik mooi genieten in de lente! Wat mij betreft een geslaagd experiment.


[18-12, Ernst]
Ik heb nog een foto van het eindresultaat. Het was prima bier, nog wat jong toen ik het dronk op 18 december. Er zat een ietwat scherpe bitterheid in, die er vermoedelijk nog uit gaat. De tweede fles staat nog te wachten. Ben benieuwd naar andere reacties!
Eén liter eigen bier, eindresultaat


[21-12, Martijn]
Ik heb het bier ook geproefd, goed van smaak! Maar omdat ik eigenwijs ben geweest heb ik niet goed gezorgd voor een goede afsluiting. De aangemaakte koolzuur is dus in de lucht verdwenen waardoor het bier goed smaakt, maar geen prik houdt…toch jammer! Maar ik ga binnenkort een flesje met Jeroen drinken 🙂 Bedankt voor het leuke initiatief!


LB op Facebook

May 1, 2020
Making more RESCUE PACKS

BEDANKT!

Voor jullie lieve reacties en steunbetuigingen en deelacties...

...en natuurlijk voor het kopen van de RESCUE PACKS!

Het gaat zo hard, dat we als een speer extra packs aan het maken zijn: ... See more

April 23, 2020
Leidsch Bier RESCUE PACK

Ondanks het mooie weer hangt er een donkere wolk boven de brouwerij. Het grootste deel van onze verkoop (via de horeca) ligt helaas stil 😢.

Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten en ... See more

April 20, 2020
CRAFT

#supportyourlocalbrewery

Nederlandse brouwerijen niet gesteund door corona-regeling TOGS

Helft van onafhankelijke brouwerijen in Nederland vreest voor banen

Op basis van een enquête onder Nederlandse brouwerijen trekken ... See more

« 1 of 32 »
Top